College Routine

 

School Routine
Assembly 08:20-08:30 10 minutes
Class teacher period 08:30-08:35 05 minutes
1st session 08:35-09:15 40 minutes
2nd session 09:15-10:00 45 minutes
Break to eat 10:00-10:10 10 minutes
Play 10:10-10:20 10 minutes
3rd session 10:20-11:05 45 minutes
4th session 11:05-11:50 45 minutes
5th session 11:50-12:35 45 minutes
Wudu 12:35-12:40 05 minutes
Zuhr Salat / Juma Prayers 12:40-01:00 20 minutes
Lunch 01:00-01:15 15 minutes
Play 01:15-01:35 20 minutes
6th session 01:35-02:20 45 minutes
7th session 02:20-03:05 45 minutes
Dismissal 03:05